KSA Overpelt-centrum

KSA Overpelt-centrum

Rojo 1&2


Rojo 1&2 groepsfoto

Charlotte

Hey, Ik ben Charlotte en ben leiding sinds 2021.
Mijn hobby's zijn fitnessen, met kindjes spelen, afspreken met vrienden, shoppen en natuurlijk de ksa. Mijn alles leukste ksa herinnering is een kampherinnering van toen ik bij de knim zat. We zijn toen op een survivalweekend gegaan.
Verder studeer ik toegepaste psychologie, waar ik nu in mijn derde jaar zit.

Ik hoop dat jullie op deze manier iets meer over mij te weten zijn gekomen.

Groetjes Charlotte 😊

Luka

Hey, ik ben Luka!
Ik ben 18 jaar en zit al sinds rojo 1&2 bij de KSA. Dit jaar begin ik aan mijn eerste jaar als leidster. Best wel spannend!
De vakanties worden altijd gevuld met leuke activiteiten, maar waar ik het meeste naar uitkijk is natuurlijk op kamp gaan. Dit zou ik voor geen geld willen missen! Ook nu, als leidster, kijk ik ernaar uit om mijn leden een onvergetelijk jaar en een fantastisch kamp te bezorgen!

Dit jaar ga ik op kot in Leuven om psychologie te studeren waar ik heel erg naar uitkijk.
Ballet is al 12 jaar mijn hobby, dit is echt mijn passie. Thuis kook en bak ik heel graag lekkere gerechtjes. Ook ben ik dol op mijn hond Vidar.

Ik ben heel erg benieuwd naar wat de komende jaren nog allemaal gaan brengen, maar ik heb alvast super veel zin in dit avontuur!

Lieve groetjes Luka

Kamiel

Hallo, Ik ben kamiel loenders 17 jaar en ik woon 't Heserke
Ben al 7 jaar bij de KSA en hoor vanaf nu bij de toffe leidingsgroep. Buitenuit voetbal ik nog bij de u21 van Lindelhoeve vv en ga ik soms ook nog helpen bij qaudverhuur. Ook werk in de vakanties als tuinonderhoudsman bij vzw Monsheide, ook kan je me soms tegenkomen met Tonny de Ruyter . En als er nog tijd over is ga ik nog helpen op de boerderij van nokel Bert.
Oja, ik ga ook nog naar school en volg lassen op Campus Neerpelt.

Groetjes Kamiel

Merel

Hey Daan, hier is mijn tekstje;

Hallo ik ben Merel, ik ben 17 jaar en ik begin dit jaar aan mijn allereerste jaar als leidster. Ik vind het super leuk dat ik dit nieuwe avontuur mag beleven met al de andere super toffe medeleiding.

Ik zit in mijn laatste jaar van het middelbaar en ben dus ook de jongste van de groep. Wat ik na mijn middelbaar wil gaan doen dat weet ik nog niet. Voor nu ben ik 3 maanden aan het studeren in Canada.

Ik kan mezelf beschrijven als een sociaal, behulpzaam, lief en sportief persoon. Buiten de ksa speel ik ook al sinds mijn 6 jaar basketbal.

Kortom ik heb er super veel zin in om de kinderen de tijd van hun leven te geven zoals ik die ik altijd heb gehad tijdens de jaren dat ik lid was. Herinneringen maken die ze nooit nog zullen vergeten.

Lieve groetjes Merel

Dylan

Hallo,
Ik ben Dylan en ik ben 19 jaartjes oud. Ik studeer in mijn laatste jaar op de middelbare school (7e) Industriële elektriciteit. Ik vind het leuk om dingen aan de praat te krijgen wat met elektriciteit te maken heeft. Ik ben ook gedreven om goed en hard te werken en dat doe ik graag om mensen ook blij te maken met het werk wat goed resultaat levert.

Ik was een zeer trotse KSA lid die altijd positief en zeer leuk meedeed met de activiteiten en ook altijd weg was met de gezelligheid en de trots die elke lid en leider bij zich meebrengt bij de KSA, ik zie de KSA als een zeer hechte groep waar we plezier en leuke avonturen mee kunnen beleven samen. Ik vind Kamp het leukste van het hele jaar, omdat je dan met de hele KSA 10 dagen met elkaar bent, toffe tijd met elkaar door brengt + elkaar leert kennen en natuurlijk al het avontuur dat je met elkaar meemaakt is gewoon kei tof!

Mijn passie als leider is om leden van de KSA ook zo trots te maken om een KSA lid te zijn, de kleinste tot de grootste leden zien genieten en blij te zien omdat ze bij en naar de KSA komen om met hun vrienden een tof jaar te hebben, dat is als Leider de belangrijkste puntje van een jaar natuurlijk!

Ik houd graag van gamen, ik game best vaak in mijn vrije tijd, hier besteed ik dan ook veel tijd in. Daarnaast heb ik ook een passie voor het darten, ik vind dit een leuke bezigheid, hieruit vind ik mijn plezier en zou ik ook graag hogerop willen gaan om goed te worden.

Dus ik ben een trotste KSA'er die het leuk vind om mensen te entertainen en de plezier uit de KSA'ers te halen.

Kato

Hallo allemaal! Ik ben Kato, ik ben 18 jaar en dit jaar word mijn eerste jaar leiding. Ik heb er kei veel zin. En kijk ernaar uit om alle leden te entertainen.

Jammer genoeg ga ik er dit jaar erg weinig bij zijn. Ik zit namelijk momenteel in Iowa in de Verenigde Staten voor mijn uitwisseling. Ik ga hier dan ook zitten tot juni en zie jullie allemaal jammer genoeg pas op kamp. Maar geen zorgen mijn medeleiding zal erg goed voor iedereen zorgen.

Ik ben een erg sociaal persoon en kan goed met kinderen omgaan. Ik kijk er dus ook erg naar uit om leiding te zijn. Ook ben ik erg sportief en ga ik heel graag naar de hockey. Verder zit ik al op de KSA vanaf toen ik nog maar 6 was, dus ik kan niet wachten om iedereen te amuseren zoals ze ons ook altijd hebben geamuseerd.

Ik hoop dat jullie een geweldig ksa jaar gaan hebben. En ik kan niet wachten om jullie volgend kamp allemaal terug te zien.

Groetjes Kato