Sjo

Bijna de oudste, bijna leiding. Of was het lijding?

De stoere kerels en nog stoerdere vrullie van het derde en vierde middelbaar zetten onze Ksa op stelten in de Sjo. Hun activiteiten gaan zowel overdag als ’s avonds door en er zitten een paar kleppers tussen! Ze zijn nog net niet de oudste, maar ze mogen zeker en vast niet onderdoen. Een topgroep! Er wordt steeds ook heel erg toegeleefd naar Joepie, een vierdaagse wandeltocht in de Paasvakantie met alle KSA’s van heel Vlaanderen. Het zijn steeds vier pittige maar onvergetelijk leuke dagen met een perfecte combinatie van sport, mysterie en gezelligheid.

De leiding even voorstellen

Lien 'Moeder' Weckx

Hallootjes!! Ik ben Lien. Ik zit al vele jaren bij de ksa en ook dit jaar heb ik er super veel zin in. Ik ga dit jaar een lerarenopleiding bij doen, verder speel ik dwarsfluit in de Gentse harmonie en ga eens graag lopen. De overige tijd ben ik zeker te vinden op de KSA. Als ‘moeder’ ga ik dan ook samen met mijn medeleiding er proberen een spetterend jaar van te maken! Ik kijk er alvast naar uit!

Ruben 'Stronk' Veraa

Ik ben Ruben of Stronk, ik ben 20 jaar en mijn hobby's zijn voetballen bij de kadijk en KSA. Mijn lievelings eten zijn frieten met ne sito. Dit is mijn 4de jaar als leiding, dit jaar ben ik leinding van de sjo.

Kobe 'Keub' Sleurs

Joowkes, mijn naam is Kobe ook wel Keub genoemd. Dit is ondertussen mijn 10e jaar als Ksa’er en mijn 2e jaar als leiding. Met heel veel vreugde & blijdschap mag ik jullie zeggen dat ik dit jaar leiding zal worden van de Sjo samen met Lien en Stronk gaan we zeker en vast een top jaar van maken!!