Sjo

Bijna de oudste, bijna leiding. Of was het lijding?

De stoere kerels en nog stoerdere vrullie van het derde en vierde middelbaar zetten onze Ksa op stelten in de Sjo. Hun activiteiten gaan zowel overdag als ’s avonds door en er zitten een paar kleppers tussen! Ze zijn nog net niet de oudste, maar ze mogen zeker en vast niet onderdoen. Een topgroep! Er wordt steeds ook heel erg toegeleefd naar Joepie, een vierdaagse wandeltocht in de Paasvakantie met alle KSA’s van heel Vlaanderen. Het zijn steeds vier pittige, maar onvergetelijk dagen met een perfecte combinatie van sport, mysterie en gezelligheid.

De leiding even voorstellen

Giel Weckx

hallokes!!! ik ben Giel ( soms ook Gielis) en ik ben 19 jaar oud. dit is mijn 3e jaar als leiding, de eerste 2 jaar heb ik doorgebracht met de jongens en meisjes van rojo 3&4 maar vanaf dit jaar ga ik voor nog kleinere kindjes! Ik ga dit jaar namelijk doorbrengen met de kindjes van de sjo. We hebben er alvast veel zin in dus het wordt zeker een topjaar!!! Verder voetbal ik nog bij Kadijk sk dus daar kunnen we elkaar ook wel eens tegen komen. De tijd die ik nog over heb steek ik in mijn opleiding elektromechanica, dit volg ik aan ucll van Diepenbeek.

Arne 'Heufd' Schildermans

Dag iedereen! Leuk dat je de tijd neemt om dit te lezen! Mijn KSA naam is Heufd en hier is wat meer uitleg over mij: dit is mijn 5e jaar als leider en ditmaal is een keerjte van de iets oudere kleine kindjes! Als ik niet te vinden ben op de KSA kan het wel eens zijn dat ik te vinden ben in Lommel als trainer van Turnclub de Eik. En de rest van mijn tijd gaat uit naar mijn opleiding Web Ontwikkelaar. Voor de rest is mijn leven niet zo veel anders als dat van de meeste!

Tom '8en' Aegten

Als de nood het hoogst is, als alle hoop verloren is, als de schijnwerpers bovenop de wolkenkrabbers een ∞ in het wolkendek schijnen, dan verschijnt hij… Onze Supertom Aegten. Om partysnackskes te brengen, om fuiven van het allervetste licht en geluid te voorzien, om grote evenementen in goede banen te leiden, als papa voor zijn 2 dochters of gewoon op activiteit om er weer een topmoment van te maken. Blijven gaan!