Knim

De puberende pubers die af en toe wat puberen!

Onze 12-14 jarigen, die de voor- en nadelen van puberen stilaan beginnen te ontdekken, komen in de Knim terecht. Voor deze vrullie en kerels moet de leiding zeker en vast beginnen uit te kijken. De acitviteiten worden steeds avontuurlijker en hier en daar zitten er ook heel wat speciallekes bij. Deze groep is doorheen de jaren al heel hecht geworden, maar het leuke is dat deze toch nog aangevuld wordt door nieuwe vriendjes en vriendinnetjes die ze op de grote school hebben leren kennen. Ze maken al eens andere buurten onveilig, zeker tijdens hun twee- of driedaagse. Maar waar de Knimmers vooral naar kunnen uitkijken is KNAVO (KNim-AVOnturenkamp), met de rugzak trekken ze naar het bos om hun tentje op te stellen en van daaruit gaan ze de ene avontuurlijke uitdaging na de andere aan. En dan natuurlijk het fantastische kamp!

De leiding even voorstellen

Daria Karakoz

Dag vriendjes en vriendinnetjes! Als je Daria of Dasha roept kom ik meteen aangelopen! Ondertussen is dit al mijn 5e jaar als leiding bij de KSA. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik dit jaar nog eens leidster mag zijn van de Knim! Na 14 jaar bij deze jeugdbeweging te horen, ben ik blij dat ik mijn abonnement op plezier weer een jaartje mag verlengen. Door mijn Russische roots kan ik jullie eventueel verbazen met wat gebrabbel in mijn taal. Maar wees niet bang! Ik spreek ook Nederlands met hier en daar een schaterlach tussen. Engels, Frans en een klein beetje Duits kunnen ook door mijn stembanden geproduceerd worden. Geloof het of niet maar ik zit net zoals jullie ook nog steeds op school. Ik mag dit jaar beginnen aan mijn 3e jaar voor project en eventmanagement. Het is super leuk en houdt me bezig 😊. Dat dit het leukste jaartje ooit mag worden! Over en uit!

Kevin 'Blote' Meier

Goedemorgen, goedendag en alles wat er tussen mag. Ik ben Kevin Meier. Op de KSA sta ik bekend als Prins Blote. Vraag me niet waarom ☺ ik ben al lid van de KSA vanaf Rojo 4 en dit is mijn 5de jaar als leider. Ik studeer op dit moment Communicatiemanagement in Hasselt en natuurlijk breng ik ook veel tijd door met mijn vriendjes op de KSA. Dat kan ook niet anders met onze ultra-waanzinnige leden en leiding. Dit jaar ben ik leiding van de fantastische, ongelooflijke, vooruitstrevende, almachtige, adembenemende, buitengewoon briljante, duizelingwekkend elegante, geniaal fenomenale, indrukwekkende, grandioze, jaloersmakende, lumineuze, majestueuze, ongeëvenaarde KNIM! We gaan er een schitterend, spetterend, spectaculair en overweldigend jaar van maken! Dat weet ik zeker! En zoals een wijs man ooit zei : “Wat gemaakt is door Meier, maakt iedereen blijer.”

Kobe 'Keub' Sleurs

Joowkes, mijn naam is Kobe ook wel Keub genoemd. Dit is ondertussen mijn 11e jaar als Ksa’er en mijn 3e jaar als leiding. Met heel veel vreugde & blijdschap mag ik jullie zeggen dat ik dit jaar leiding zal worden van de Knim samen met Daria en Blote gaan we zeker en vast een top jaar van maken!!