Rojo 5 & 6

Helaas niet meer de jongste, nog lang niet de oudste!

Als oudste (en natuurlijk ook dapperste en slimste) van alle rojootjes weten ook de 5&6-ers er steeds een fantastisch werkjaar van te maken. Geen uitdaging is voor deze leden van het vijfde en zesde leerjaar te pittig en een activiteit ’s avonds of op verplaatsing zit er ook al in. Ook hun twee- en soms zelfs driedaagse op is er eentje om naar uit te kijken en als klapper op de vuurpijl maken zij het kamp nog onvergetelijker dan het al is.

De leiding even voorstellen

Kobe Verlinden

Hallo iedereen, ik ben Kobe Verlinden en ik ben dit jaar de ban van rojo 5&6. Ik studeer fysica aan de uhasselt en dit is mijn 3de jaar als leider. De dingen waar ik dol op ben zijn smurfenvlaai, woordmopjes, KSA, keukens waarbij geen gebruik wordt gemaakt van melamine maar wel van ijzersterk laminaat, de figuranten van FC de kampioenen, aardappelen in de vorm van het hoofd van de dikke Bart de Wever, het kapsel van Donald Trump en de werken aan de E40. De dingen waar ik niet dol op ben zijn bananenvlaai, mensen die met hun mond open eten, mensen die met hun mond open eten terwijl ze bananenvlaai aan het eten zijn, schreiffauten, keukens waarbij geen gebruik wordt gemaakt van ijzersterk laminaat maar wel van melamine, spechten met migraine, tomaten tussen een smos, iets te dun toiletpapier en veel te lange persoonlijke tekstjes. Tenslotte zou ik nog willen zeggen dat ik super veel zin heb om er een topjaar van te maken met rojo 5&6!!!

Alexander 'Lex' Geenen

Alexander Geenen, geboren in 1994, semi-professioneel petanquer, leiding sinds jaargang 2011-2012
Als ik 10 jaar jonger was, dan wist ik het wel. Dan koos ik voor Alexander Geenen! - Ann Van Elsen
Ik wou dat ik het lichaam van Alexander Geenen had. - Mathias Schoenaerts
Mijn grote voorbeeld is Alexander Geenen. Ik heb alles geleerd van hem. - Lionel Messi, Cristiano Ronaldo & Yenthe Van Renthergem
Ik zou mijn kroontje direct inruilen voor 1 date met Alexander Geenen. - Miss Universe 2017, 2016, 2015, ... 
Wie the hell is Alexander Geenen en bol het af uit mijn huis of ik bel de politie!! -Frances lefebure
"Mag het iets meer zijn? -Nelly van slagerij Lammers"
Disclaimer: van sommige quotes kan de juistheid niet aangetoond worden.

Damy Claes

AAAAAAAAAAASEEWEMBAAAAAAAAAAAAJEEMEEENIIIICHIIIWAAMEEEEEEEEEEEEEEEMWAAMWEEJUUMWAAMWEE. Goed hopelijk heb ik nu jullie aandacht. Ik ben Damy Claes, 18 jaar en begin aan mijn tweede jaar als leider. Ik ben er al bij sinds het vijfde leerjaar en voor mij is KSA geen hobby, maar een passie. Verder kan je me in de weekends ook regelmatig terugvinden in de Limburgse landbouw, waar ik meehelp vanuit de goede oude Case trekker. Als gewoon werk doe ik onderhoud in de koperwinning. Als ik te lange dagen moet draaien, krijg ik wel eens last van metaalmoeheid. Tenslotte dans ik in mijn vrije tijd graag op Duitse klassiekers zoals Ich bin wie du van Marianne Rosenberg, maar vooral op Atemlos van Helene Fischer, wat een topnummer, wat een topvrouw. Ik word er nog altijd stil van…

Arne 'Haver' ten Haaf

Hey ik ben Arne ten Haaf ik ben 19 jaar. Ik zit al 12 jaar bij de KSA dit wordt mijn derde jaar als leiding. Ik studeer toegepaste informatica op thomas more in Geel. In mijn vrije tijd zit ik veel achter de pc. Ik probeer ook zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor de KSA.