Rojo 5 & 6

Helaas niet meer de jongste, nog lang niet de oudste!

Als oudste (en natuurlijk ook dapperste en slimste) van alle rojootjes weten ook de 5&6’ertjes er steeds een fantastisch werkjaar te van te maken. Geen uitdaging is voor deze leden van het vijfde en zesde leerjaar te pittig, en een activiteit ’s avonds of op verplaatsing zit er ook al in. Ook hun twee- en soms zelfs driedaagse op verplaatsing is er eentje om naar uit te kijken en als klapper op de vuurpijl maken zij het kamp nog onvergetelijker dan het al is.

Kevin 'Blote' Meier

Hallowkes Ik ben Kevin Meier. Op de KSA sta ik bekend als Blote. Vraag me niet waarom ☺ ik ben al lid van de KSA vanaf Rojo 4 en dit is mijn 4de jaar als leider. Ik studeer op dit moment Communicatiemanagement in Hasselt en natuurlijk breng ik ook veel tijd door met mijn vriendjes op de KSA. Dat kan ook niet anders met onze fantastische leden en leiding. Dit jaar ben ik leiding van de toffe Rojo 5&6. We gaan er een schitterend jaar van maken! Dat weet ik zeker!

Alexander 'lex' Geeenen

Alexander Geenen, geboren in 1994, semi-professioneel petanquer, leiding sinds jaargang 2011-2012
Als ik 10 jaar jonger was, dan wist ik het wel. Dan koos ik voor Alexander Geenen! - Ann Van Elsen
Ik wou dat ik het lichaam van Alexander Geenen had. - Mathias Schoenaerts
Mijn grote voorbeeld is Alexander Geenen. Ik heb alles geleerd van hem. - Lionel Messi, Cristiano Ronaldo & Yenthe Van Renthergem
De Bonte Avond-show van Kobe Verlinden en Alexander Geenen is het grappigste dat ik ooit gezien heb. - Sien Ras
Ik heb meer schrik van Alexander Geenen dan van Donald Trump. - Kim Jong Un
Als ik iets niet snap, dan bel ik Alexander Geenen even. - Stephen Hawking
Ik zou mijn kroontje direct inruilen voor 1 date met Alexander Geenen. - Miss Universe 2017, 2016, 2015, ...
"Mag het iets meer zijn? - slagerij Lammers"
Disclaimer: van sommige quotes kan de juistheid niet aangetoond worden.

Wout 'Stroom' Evens

Hallo ik ben Wout Dit is mijn 2de jaar als leiding. Mijn hobby is natuurlijk KSA, maar ook speel ik voetbal. En ik hoop met jullie er een kei tof KSA jaar van maken.

Damy Claes

yow ! Ik ben Damy Claes ik ben 17 jaar en dit is mijn eerste jaar leiding. Ik studeer tso elektrotechnieken aan tio. Mijn hobby is vooral ksa . En dit is mijn 7 de jaar bij de ksa en ik hoop er een leuk jaar van te maken bij rojo 5 en 6.