Rojo 3 & 4

Deze bengels zijn al iets groter, maar toch nog ondeugend!

De stoere jongens en meisjes van het derde en vierde leerjaar komen bij Rojo 3&4 terecht. Met deze gezellige mix tussen een stel ervaren Ksa-rotten en ook nog heel wat nieuwe gezichten staan er heel wat toffe activiteiten op het programma zodat ze zich geen enkele vakantie zullen vervelen. Omdat deze Ksa’ertjes toch al wat groter zijn, gaan ze al op tweedaagse op verplaatsing! En het kamp, dat duurt voor hen gewoonweg 10 dagen! Voor alle Rojootjes (de 6- tot 12-jarigen) worden er ook wat specialere activiteiten ingepland zoals het grote DokiFun Festival, een specatulaire Rojofuif, een dagje Kinderstad…

Gijs Ceulemans

Hallo, ik ben Gijs Ceulemans en al 40 jaar schrijf ik tekstjes, alsof ze voor mezelf zouden zijn. Ik kan natuurlijk vertellen wat mijn hobby’s zijn, wat ik graag eet, hoe lang ik al leider ben, waar ik werk, om de hoeveel dagen ik mijn teennagels knip, hoeveel gehaktballen met een doorsnede van 7 cm tegelijk in mijn mond passen enzovoort. Maar in plaats van dat te doen, wil ik graag deze kans aangrijpen om iets te zeggen wat me al even op mijn hart ligt.

Al zovele jaren
In dezelfde tent
Ik kan enkel denken
Was dat maar mijn vent

Ik wil het je zeggen
Maar durf het niet aan
Het heeft echt geen zin meer
Je ziet me niet staan

Wil niet aan je denken
Heb het Wieb al beloofd
Ik kan het niet helpen
Als je blik mij verdoofd

Ik kan enkel hopen
Die ultieme kans
Ik wil je vergeten
Maar je brengt me in trance

Ik weet ik moet verder
Maar kan echt niet beter
Met jou in mijn buurt
Is elke nacht heter

En plots sta je voor me
Je slaat me perplex
Zou het dan toch
Mijn lieve Wiel Geckx

Jonas 'Pellie' Pelles

Hallowkes, Ik ben Jonas Pellens (Pellie), 17 jaar en zit sinds Rojo 5&6 bij de KSA. Ik zit nu in mijn 6de jaar houtbewerking op Tio. Mijn hobby's zijn voetballen en training geven oppe Kadijk, Regelmatig eens een matchke mee pikken bij Krc Genk en natuurlijk Ksa. Dit wordt mijn eerste jaar als leiding en dat mag ik doen bij Rojo 1&2 met zeker weten de coolste leidings groep oeit! Ps: Een vakantie niet oppe ksa geweest is een vakantie niet geleefd.

Glenn Veraa

Hoi, ik ben Glenn en dit is mijn tweede jaar als leider. De aandachtige KSA-volgers zullen misschien denken, allez nu al 2 jaar op rij 3&4? Ik vergelijk het een beetje met een Caterpillar dubbelvork heftruck. De enkelvorken zijn redelijk, maar als je één keer met de dubbelvork hebt gereden, wil je niets anders meer. Een kinder bueno komt ook altijd per 2 repen. Stel je voor dat je na 1 bueno reep al zou moeten stoppen. Vreselijk! En als ik even vaak van groep zou veranderen, als van pet, dan zou ik ook moeilijker een band kunnen kweken met al die topleden. Wist je trouwens dat een band kweken zijn oorsprong vind in de rubberplantages in Brazilië begin jaren 30? Ik ook niet! Maar ik zal eindelijk eens wat over mezelf vertellen. Tijdens de week studeer ik logistiek op Mater Dei. In het weekend daarentegen voetbal ik bij Kadijk U21, waar ik vaak kapitein ben, zoals mijn grote voorbeeld Adrien Trebel. Ik hoop in 2018-2019 weer mijn steentje bij te kunnen dragen op de KSA, zodat we er het beste jaar ooit van kunnen maken!