Rojo 3 & 4

Deze bengels zijn al iets groter maar toch nog ondeugend!

De stoere jongens en meisjes van het derde en vierde leerjaar komen bij Rojo 3&4 terecht. Met deze gezellige mix tussen een stel ervaren Ksa-rotten en ook nog heel wat nieuwe gezichten staan er heel wat toffe activiteiten op het programma zodat ze zich geen enkele vakantie zullen vervelen. Omdat deze Ksa’ertjes toch al wat groter zijn gaan ze al op tweedaagse op verplaatsing! En het kamp, dat duurt voor hen gewoonweg 10 dagen! Voor alle Rojootjes (de 6- tot 12-jarigen) worden er ook wat specialere activiteiten ingepland zoals het grote DokiFun Festival, een spectaculaire dag vol bijzondere workshops, een dagje Kinderstad,…

De leiding even voorstellen

Daria 'Dasha' Karakoz

Dag vriendjes en vriendinnetjes! Als je Daria of Dasha roept kom ik meteen aangelopen! Ondertussen is dit al mijn 4e jaar als leiding bij de KSA. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik dit jaar, samen met Wannes, jullie hoofdleider ga zijn. Na 13 jaar bij deze jeugdbeweging te horen, ben ik blij dat ik weer een jaartje leiding mag zijn van de Rojo 3&4’tjes. Want als klein kindje wou ik noooit naar een andere groep. Door mijn Russische roots kan ik jullie eventueel verbazen met wat gebrabbel in mijn taal. Maar wees niet bang! Ik spreek ook Nederlands met hier en daar een schaterlach tussen. Engels, Frans en een klein beetje Duits kunnen ook door mijn stembanden geproduceerd worden. Geloof het of niet maar ik zit net zoals jullie ook nog steeds op school. Ik mag dit jaar beginnen aan mijn 2e jaar voor project en eventmanagement. Het is super leuk en houdt me bezig 😊. Ik ga mijn uiterste best doen om alles in de juiste banen te laten lopen als Bonds. Natuurlijk verheug ik me meer op mijn (b)engeltjes van Rojo 3&4 samen met de andere leiding. Dat dit het leukste jaartje ooit mag worden! Over en uit!

Arne 'Heufd' Schildermans

Dag iedereen! Leuk dat je de tijd neemt om dit te lezen! Mijn KSA naam is Heufd en hier is wat meer uitleg over mij: dit is mijn 4e jaar als leider en weeral van een van de lieve Rojo groepen! En deze keer van de geweldige 3&4’ers! Als ik niet te vinden ben op de KSA kan het wel eens zijn dat ik te vinden ben in Lommel als trainer van Turnclub de Eik. En de rest van mijn tijd gaat uit naar mijn opleiding netwerkbeheer. Voor de rest is mijn leven niet zo veel anders als dat van de meeste!

Giel Weckx

Hallooo! ik ben Giel en ik ben 18 jaar oud. Dit jaar is mijn 2e jaar als leider en ik kijk er enorm naar uit dat opnieuw met de jongens en meisjes van Rojo 3&4 te beleven. Verder voetbal ik nog dus kan je mij ook wel vinden bij Kadijk sk.

Glenn Veraa

yuuw, Ik ben Glenn sinds kort ook Gleenex vraag mij niet hoe dit komt , dat weet ik namelijk zelf niet. Sinds Rojo 2 zit ik al op de KSA eigenlijk een jaartje te vroeg maar sssst! Dit jaar is mijn eerste jaar leiding en daar heb ik toch wel zin in zenne!! Naast de KSA ga ik ook nog naar school en ‘studeer’ houttechnieken op de vakschool en in mijn vrije tijd voetbal ik en geef ik training bij Kadijk SK. Ik kijk er naar uit om er een tof jaar van te maken samen met de andere leiding!! !!!!PS : raar maar waar Stronk is wel mijn broer!!!