Rojo 1 & 2

Onze kleinste, onze toekomst!

Vanaf het eerste studiejaar zijn er nieuwe (b)engeltjes welkom op onze Ksa. De 6-8 jarigen kunnen dan bij Rojo 1&2 hun Ksa-carrière goed inzetten met een stel knotsgekke activiteiten. Onder het motto niet ver van thuis maar toch lekker van huis zullen ze al eens kunnen proeven van hoe het voelt een nachtje weg te zijn van de mama en papa tijdens een plezante tweededaagse in onze eigen lokalen. Dit alles om super goed voorbereid te zijn op het grote kamp waarop deze jongemannetjes en –vrouwtjes de eerste helft (5 dagen) mee mogen gaan! Wij kijken alvast uit naar al die nieuwe snoetjes.

Gijs 'Kardi' Ceulemans

Hey! Ik ben Gijs. Ik zit al bij de KSA vanaf mijn Rojo 2. Dit jaar studeer ik verder voor lagere school leerkracht. Ik zit op de voetbal en ik geef ook training. Op de KSA doe ik altijd gek met de leden en andere leiding. Dit is mijn 2de jaar als leider op de KSA. Dit ga ik starten bij de rojo 1&2. Hopelijk wordt het even goed als vorig jaar!

Kobe 'Verlinne' Verlinden

Halloooo, ik ben Verlinden Kobe maar je mag me ook Kobe Verlinden noemen. Dit jaar ben ik een van de leiders van rojo 1&2. Voor mijn 2de jaar als leider heb ik een paar goede voornemens: topactiviteiten maken, een toffe leider zijn tijdens de activiteiten en wat minder flauwe moppen vertellen.Als ik niet bezig ben met de KSA, zit ik op kot in Diepenbeek. Ik studeer daar fysica aan de UHasselt.

Jonas 'Pellie' pellens

Hallowkes, Ik ben Jonas Pellens (Pellie), 17 jaar en zit sinds Rojo 5&6 bij de KSA. Ik zit nu in mijn 6de jaar houtbewerking op Tio. Mijn hobby's zijn voetballen en training geven oppe Kadijk, Regelmatig eens een matchke mee pikken bij Krc Genk en natuurlijk Ksa. Dit wordt mijn eerste jaar als leiding en dat mag ik doen bij Rojo 1&2 met zeker weten de coolste leidings groep oeit! Ps: Een vakantie niet oppe ksa geweest is een vakantie niet geleefd.

Arne 'Haver' Ten Haaf

Hey ik ben Arne ten Haaf ik ben 18 jaar. Ik zit al 11 jaar bij de Ksa dit wordt mijn tweede jaar als leiding. Ik studeer economie moderne talen op mater dei. In mijn vrije tijd zit ik veel achter de pc of loop Ik. Ik probeer ook zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor de Ksa.