Rojo 1 & 2

Onze kleinste, onze toekomst!

Vanaf het eerste studiejaar zijn er nieuwe (b)engeltjes welkom op onze Ksa. De 6-8 jarigen kunnen dan bij Rojo 1&2 hun Ksa-carrière goed inzetten met een stel knotsgekke activiteiten. Onder het motto niet ver van thuis maar toch lekker van huis, zullen ze al eens kunnen proeven van hoe het voelt een nachtje weg te zijn van de mama en papa tijdens een plezante tweededaagse in onze eigen lokalen. Dit alles om super goed voorbereid te zijn op het grote kamp waarop deze jongemannetjes en –vrouwtjes de eerste helft (5 dagen) mee mogen gaan! Wij kijken alvast uit naar al die nieuwe snoetjes.

De leiding even voorstellen

Wout Evens

Hallo ik ben Wout. Ik studeer energietechnologie in Geel. Dit is mijn 3de jaar als leiding. Mijn hobby is natuurlijk KSA, maar ook speel ik voetbal. Dit jaar ben ik leiding van 1&2 en gaan er een super tof jaar van maken!

Sien Ras

Hoi hoi! Ik ben Sien Ras, 20 jaar en al vier jaar student. Ik ben afgestudeerd aan de UCLL in Leuven als leerkracht Wiskunde-Biologie en ben vanaf dit jaar een nieuw hoofdstuk gestart aan de KU Leuven als masterstudent. Mijn hobby's zijn volleybal en KSA natuurlijk! Dit is mijn veertiende jaar bij de KSA, want ik ben al lid vanaf Rojo 3&4 en zou het niet kunnen missen! Het kan wel eens voorkomen dat ik 'sorry' zeg, maar nooit meer dan vijf keer na elkaar. Ook voor schattige ideeën kan je altijd bij mij terecht! Dit is mijn vijfde jaar als leidster. Na vier jaar leiding te zijn van actieve, stoere, enthousiaste Rojo’s en de puberende bende van de Knim, kan ik met trots zeggen dat ik dit jaar opnieuw leidster ben van de super, leuke, toffe en schattige bende van Rojo 1&2!

Yente 'Vali' Van Renterghem

Hoi, ik ben Yente Van Renterghem en ik ben dit jaar samen met Sien hoofdleider. Ik droom ervan dat elk kind op de KSA hetzelfde plezier beleeft als ik in mijn jeugd en hiervoor wil ik elke dag van het jaar instaan. Mochten jullie ooit met vragen, bezorgdheden, opmerkingen of eender wat zitten, twijfel dan niet om me te contacteren op 0475/217429. Behalve deze info zal ik mezelf nog kort even voorstellen. Door de week speel ik medezelfstandige bij Siemka, voor stukadoorwerken, en bij Betodesign, waar we designmeubels met een betonlook maken. In het weekend kan je mij terugvinden op de Limburgse voetbalpleinen, waar ik als spits van de Kadijk reserven de goals moet maken. En scoren wil ik dit jaar ook met de KSA doen, dus laten we er samen een topjaar van maken!