27 mei 2017 - 110 jarig bestaan KSA-Overpelt

Schrijf deze datum al maar in je agenda! Een dag die je niet wilt missen!

Zaterdag 27 mei is het zover, KSA Overpelt viert haar 110-jarig bestaan en jij kan erbij zijn! We hebben een gezellig druk programma uitgewerkt voor jong en oud. Alle kinderen van 6 tot 16 jaar zijn welkom om mee te doen aan 'spel zonder grenzen'.Hiervoor moet je niet inschrijven en mag je gewoon om 14u00 naar De Pomp komen.

Ouders, oud-leiding en sympathisanten ouder dan 16 jaar zijn in de namiddag welkom om mee te doen aan het KSA-Overpelt-Kubb-tornooi en mee te dingen naar de wisselbeker! Hiervoor graag inschrijven vóór 24 mei met groepjes van 3 of 4 personen!

Avondeten is voorzien van 17u00 tot 19u00 en zal bestaan uit Pizza Baguette a volonté! Hiervoor dien je in te schrijven via 110jaarksaoverpelt@gmail.com en het nodige bedrag over te schrijven op rekening BE90 0011 4952 1132. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 5€, anderen betalen 9€. Inschrijven vóór 15 mei!

Er is allerhande animatie voorzien. Onder andere springkastelen, een goochelshow en een kleurwedstrijd. De tekening voor die kleurwedstrijd zal binnenkort te vinden zijn op onze website en de Facebook pagina. De avond sluiten we af met een live band en een after party met DJ Rizzla. We hopen dat jullie massaal met ons komen meevieren!

kleurplaat

Download deze kleurplaat en maak er het mooiste van wat je kan bedenken!

Breng deze mee en maak kans op leuke prijze!